De leden en het gezicht achter het kostuum

De Boalserter Skotsploech is een vereniging met liefhebbers van dans en folklore. Een ieder is amateur, een ieder verricht veel werk voor de vereniging en spant zich in om de Skotsploech draaiende te houden.
Iedere maandagavond is het weer een komen en gaan van Skotsploech-leden om het repertoire te onderhouden, om 'nieuwe' dansen aan te leren en afspraken te maken aangaande de komende optredens. Het spreekt vanzelf dat men ook de oefenavonden bezoekt voor de ontspanning en de gezelligheid. Men is even uit de dagelijkse beslommeringen. 

 
Dat onze leden ook maar gewone mensen zijn en hun eigen beslommeringen in het dagelijks leven hebben, mag duidelijk zijn. We hebben met elkaar gewoon één hele leuke hobby gemeen. Voor de rest hebben we natuurlijk ook nog allemaal andere leuke hobby's en leven net als u, gewoon in de tegenwoordige tijd.

Het is al heel lang geleden dat alle dansers uit Bolsward en directe omgeving kwamen. Anno 2008 komen de leden onder andere uit Sneek, Ysbrechtum, Westhem, Burgwerd en Wommels, maar ook uit plaatsen als Jirnsum, Franeker, Wolvega en Joure.

Zin om mee te doen !

De Skotsploech kan altijd nieuwe leden gebruiken.
Dus heeft u zin om mee te dansen, of om met onze
muzikanten mee te spelen, neem dan contact op met:

U. Tjalsma
Tel: 0515 - 575568
of mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u donateur worden !

De Skotsploech kan altijd nieuwe donateurs gebruiken.
Als u de "Boalserter Skotsploech" een warm hart toedracht, dan kan u uw jaardonatie van € 15,- storten op bankrekening NL77ABNA0215316282 t.n.v  "Boalserter Skotsploech"  p/a Pottenbakkersstraat 12 8701 EA Bolsward. Voor dat bedrag heeft u gratis toegang tot alle optredens van de "Boalserter Skotsploech"